Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

De ph-waarde van de huid.

DE PH-WAARDE VAN DE HUID

Je huid is zuur? Dat klinkt best raar, toch? Toch is onze huid niet voor niets zuur. Deze zuurmantel helpt namelijk de huid sterk en in balans te houden. De slechte bacteriën worden gedood en de goede bacteriën krijgen de ruimte. Het is
belangrijk om de huid zuur te houden, want uit onderzoek blijkt niet alleen dat een huid met een hoge pH-waarde droger, doffer en sneller geïrriteerd is, maar ook dat je eerder rimpels krijgt… en dat willen we natuurlijk niet!

Wist je dat een gezonde huid een pH-waarde van 5.5 heeft? Cosmeticamerken spreken vaak over ‘pH-neutraal’. Dit is een pH-waarde van 7(!), waardoor veel verzorgingsproducten juist een te hoge pH-waarde hebben en je huid uitdrogen. De waarde pH-neutraal is dus eigenlijk helemaal niet zo ‘neutraal’ voor je huid!

IK Skin Perfection heeft producten ontwikkeld met een pH-waarde gelijk aan de pH-waarde van de huid zodat de zuurgraad van de huid in balans komt en blijft. Hierdoor krijgen bacteriën geen kans en pakken we huidproblemen grondig aan.