Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

JOU HUID EN CARNAVAL.

Carnaval; verkleden, schminken, drinken en feesten… De lange dagen en nachten met veel alcohol, schmink en make-up hebben een negatief effect op onze huid. Ook de weinige slaap, de temperatuurverschillen en het niet voldoende nuttigen van water is een aanslag op je huid en zorgt ervoor dat je huid kwetsbaar wordt.

 

“Wat doet de carnaval met je huid?”
Na een dag carnavallen, wordt er niet veel aandacht geschonken aan huidverzorging, terwijl het juist erg intensieve dagen zijn voor je huid. Door het niet of niet goed reinigen van de huid blijft er viezigheid aanwezig tijdens het slapen. Hierdoor wordt uw huid grauw, raken de poriën verstopt, kan de huid vetter worden en er ontstaan puistjes en pukkels. Gebruik voor een goede reiniging de SILK+ of FOAM+ voordat je je bed in duikt.

Daarom is het goed om na de carnavalsdagen extra aandacht te besteden aan je huid, zodat de huid de opgelopen schade weer kan herstellen en repareren. Het AHA+ Serum helpt het herstel proces van de huid te versnellen na deze intensieve feestperiode.

Ook een goed idee; het VITALIZE+ masker! Intensief puur en ontgiftend kleimasker dat onzuiverheden naar de huidoppervlakte haalt. VITALIZE+ werkt sterk reinigend, is rijk aan enzymen en bevat veel heilzame mineralen.

Maar wat is nou het beste voor jouw huid?
Doordat elke huid uniek is en dus iedere huid een individuele behandeling nodig heeft kun je altijd bij mij terecht voor een gratis en vrijblijvend huidadvies op maat.

Fijne Carnaval!!!…