Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

IK SKIN PERFECTION

Ik skin perfection is een innovatief cosmeticamerk dat staat voor natuurlijke schoonheid.
IK Skin Perfection biedt hoogwaardige huidverbeterende producten die zacht zijn voor de gevoelige huid en daadkrachtig werken bij elk denkbaar huidprobleem. De formulering met groene cosmeceuticals, zoals Iricalmin, Ectoin, Vitamin B5 en Allantoin, biedt uw huid bescherming, voeding en een optimale verbetering.

PURE SCHOONHEID

IK Skin Perfection is dierproefvrij, werkt alleen met 100% klinisch bewezen ingrediënten en vermijdt huidonvriendelijke ingrediënten. IK Skin Perfection ontwikkelt doeltreffende producten met liefde, zorg en aandacht en streeft ernaar om leider te zijn in veilige, natuurzuivere en verantwoorde cosmetica.

Maar wat onderscheidt IK Skin Perfection van reguliere cosmetica?

Groene cosmeceuticals

Pure power voor je huid
IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter.

NO- Label

Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. Daarom gebruikt Ik Skin Perfection 100% pure, organische ingrediënten die worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en resultaat voor de huid. Producten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten en geen ‘gekke’ toevoegingen.

Alle verpakkingen van IK zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen:

  • parabenen
  • sulfaten
  • minerale oliën
  • paraffine
  • geur- en kleurstoffen

Zuurgraat van je huid

De pH-waarde van een gezonde huid is 5,5. Vaak hoor je cosmeticamerken spreken over ‘pH-neutraal’. Dit is een pH-waarde van 7(!), waardoor dus eigenlijk veel verzorgingsproducten juist een te hoge pH-waarde hebben, waardoor je huid uit balans raakt, je huid uitdroogt en onzuiverheden en allergenen vrij spel hebben.

IK Skin Perfection heeft daarom producten ontwikkeld met een pH-waarde gelijk aan de pH-waarde van de huid zodat de zuurgraad van de huid in balans komt of blijft. Waardoor bacterieen geen kas krijgen.

Mens dier en Mileu

Ik Skin Perfection wil graag een steentje bijdragen voor een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur. Daarom kiezen zij voor duurzame verpakkingen, karton afkomstig van FSC gecertificeerde bedrijven en recyclebaar resistence Covering Sefety Glass. Met dit unieke glas bieden de producten een wetenschappelijk bewezen langere houdbaarheid. Zo hoeven er minder conserveringsmiddelen toegevoegd te worden.