Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Uoga Uoga minerale make-up

Achtergrond informaite over Uoga Uoga gescheven door de oprichters.

Uoga Uoga minerale make-up. Uoga Uoga betekent ‘bes bes’ of ‘berry berry’. Het verhaal van onze natuurlijke cosmetica is begonnen met echte vriendschap en echte bessen. We waren twee jonge moeders die het geweldig vonden om zelf verse maskers en crèmes voor onze families en onszelf te maken. We gebruikten bosbessen en groene kruiden, die niet alleen een belangrijk onderdeel van onze cosmetica zijn, maar ook van onze kindertijd.

Toen meer en meer mensen ons vroegen waar ze onze cosmetica konden kopen, waren we niet verbaasd. Immers, we leven in het Baltische land – Litouwen, waar de mensen geloven in de magie van de natuur. Ben je ooit in een groot oerbos geweest, bezaaid met kleurrijke bessen? Heb je ooit gewandeld over onze wilde zandstranden? Wij hebben het allemaal meegemaakt, wij zijn hier opgegroeid en wij hebben deze alledaagse (en toch hele bijzondere) ervaringen toegepast op een frisse, natuurlijke cosmetica collectie.

Produceren van de Uoga Uoga producten

Bij de ontwikkeling van make-up producten wordt uitsluitend natuurlijke en ongerafineerde ingrediënten; natuurlijke olie, klei, water, bloemen, honing en kruiden die zacht en effectief zijn en de huid voeden gebuikt. Deze minerale make-up lijn is gemaakt van natuurlijke mineralen en verrijkt in en door de Baltische Zee met het ‘Baltische’ goud oftewel amber. De vrouwen in de Baltische staten zijn opgevoed met het idee dat een armband of ketting van amber het verouderingsproces tegengaat. Nu weten wij uit onderzoek dat hier zeker een kern van waarheid in schuilt; barnsteenzuur zit namelijk boordevol antioxidanten die vroegtijdige veroudering van de huid tegengaan.

Mensen zeggen dat deze cosmetica ruikt naar de natuur. En dat klopt! Er worden geen synthetische aroma’s gebruikt – alleen pure essentiële oliën. Uoga Uoga gelooft dat kunstmatige geurstoffen nooit de geur van de natuur kunnen vervangen.

Uoga Uoga is van mening dat zij de wereld een beetje schoner, zuiverder en mooier kunnen maken. Dit is onze drijfkracht en ons doel.

  • Elk product wordt met de hand gemaakt
  • Op basis van mineralen en fruit.
  • Verse make-up
  • Kwalitatief hoog en goed betaalbaar
  • Voor iedereen de juiste kleuren en producten